Media //
Our Daughters, Our Future

Om je te ondersteunen bij je fondsenwervingsactiviteiten, hebben we een selectie van mediabestanden samengesteld die je gemakkelijk kunt downloaden en gebruiken op je social media kanalen.

Campagne logo’s

Download het officiële ‘Our Daughters, Our Future’ logo in verschillende formaten en maten, geschikt voor gebruik op je fondsenwervingspagina en social media berichten. Kies uit een selectie van kleuropties om het beste bij jouw stijl te passen.

Inspirerende foto’s

Bekijk onze collectie van hoge resolutie afbeeldingen die de impact van onze campagne en de kracht van onderwijs laten zien. Deze boeiende visuals kun je delen op je social media kanalen of toevoegen aan je fondsenwervingspagina om het verhaal van ‘Our Daughters, Our Future’ te vertellen.

Social Media Templates

Deze aanpasbare graphics zijn ontworpen om je moeiteloos te helpen bewustwording te verspreiden over ‘Our Daughters, Our Future’ op jouw favoriete platforms. Voeg eenvoudig je persoonlijke touch toe en deel ze met je netwerk.

Tekst inspiratie

Op zoek naar tekstinspiratie om je fondsenwervingsactiviteiten te ondersteunen? Bekijk onze vooraf geschreven berichten om je gemeenschap te informeren over ‘Our Daughters, Our Future’ en hun deelname aan te moedigen.